Produktbild 1
  • Plant Protein Foods

  • Herausgegeben:Manickavasagan, Annamalai; Lim, Loong-Tak; Ali, Amanat
  • Gebunden,
  • Springer, Berlin
  • (2022)
181,89 €
inkl. MwSt.
versandkostenfrei

1

lieferbar in 5-7 Werktagen

Regular consumption of plant-based protein foods instead of animal-based protein foods reduces the risk factors for cardiovascular diseases, diabetes and certain cancers. Apart from human health, the adverse effects to the environment due to the production of protein is much higher for animal sources than plant sources. Greenhouse gas emissions from the production of one pound of lamb meat, for example, are thirty times higher than one pound of lentils.
As consumers are increasingly aware of ...

Weiterempfehlen:

DETAILS

  • Plant Protein Foods
  • Gebunden, xiii, 519 S.
  • XIII, 519 p. 51 illus., 30 illus. in color.
  • Sprache: Englisch
  • 235 mm
  • ISBN-13: 978-3-030-91205-5
  • Titelnr.: 94890857
  • Gewicht: 963 g
  • Springer, Berlin (2022)
  • Herstelleradresse

    Springer Heidelberg

    Tiergartenstr. 17

    69121 - DE Heidelberg

    E-Mail: buchhandel-buch@springer.com

Bewertungen (0)
Jetzt bewerten
Gesamtsummeinkl. MwSt.

Sie haben bisher keine Artikel in deinen Warenkorb gelegt. Bitte verwenden Sie hierfür den Button 'kaufen'.